Sport u ook mee tijdens Sittard-Geleen SportLIVE?

archieffoto 2014
archieffoto 2014
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Jong en oud, (sport)verenigingen en individuen, fervent sporters of niet: iedereen is bij deze uitgedaagd om op zaterdag 8 juli 10 minuten lang samen te sporten. Onder de noemer Sittard-Geleen SportLIVE wil men in een tijdsbestek van anderhalf uur met zoveel mogelijk mensen samen, tegelijkertijd bewegen.

Live

Om deze sportieve happening extra bijzonder te maken, is het evenement anderhalf uur lang live te volgen via YouTube. Dat alleen al is een reden om mee te doen, maar natuurlijk is het ook gewoon hartstikke leuk én gezond.

Sportgemeente van het jaar

Sittard-Geleen is een sportieve gemeente, met volop mogelijkheden voor iedereen om te sporten. Van recreatief sporten tot talentontwikkeling en topsport, voor jong en oud. “Door op 8 juli met zoveel mogelijk mensen samen te sporten, willen we niet alleen dit ondernemende, sportieve karakter van Sittard-Geleen benadrukken en laten zien, maar hopen we ook de titel ‘Sportgemeente van het jaar’ in de wacht te slepen. Een mooie kroon op het werk van alle verenigingen en initiatieven die zich in onze gemeente inzetten op het terrein van sport en bewegen. Hoe mooi is het daaraan mee te werken?” aldus de gemeente.

Doet u mee?

Deelname is hartstikke makkelijk. Tussen 10:00 en 11:30 uur wordt er op drie locaties gesport: om 10:00 uur bij het Anker in Buchten, om 10:45 uur bij Glanerbrook in Geleen en om 11:30 op plein Ligne in Sittard. Kom naar één van deze locaties, sluit u aan bij de groep en doe 10 minuten mee. Meer is er niet nodig om de gemeente te helpen deze mooie titel in de wacht te slepen. Om het voor iedereen leuk en makkelijk te houden, is als bewegingsactiviteit voor een simpele aerobicsles gekozen. Om het rijke en veelzijdige karakter van alle sportverenigingen in de gemeente te benadrukken, worden alle verenigingen die meedoen verzocht om zoveel mogelijk in clubkleding te komen. Andere deelnemers mogen natuurlijk ook in sportkleding verschijnen, maar kleding die lekker zit is ook prima.

Graag tot ziens op 8 juli!

Kijk voor het laatste nieuws over dit evenement op de Facebookpagina van Sportzone Limburg. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar [email protected]

Cookieinstellingen