Lustrumconcert Sittards Mannenkoor SI-TARD bijna uitverkocht

Foto: Sittards Mannenkoor SI-TARD

Sittards Mannenkoor SI-TARD viert dit jaar haar 120-jarig bestaan en geeft in het kader daarvan onder andere een Lustrumconcert in Theater Forum aan de Engelenkampstraat in Sittard.

De belangstelling voor het concert, dat op zaterdag 30 september wordt gegeven, is groot, want op dit moment zijn er van de 500 toegangskaarten nog maar 100 beschikbaar. Wil je er bij zijn, reserveer dan snel je kaarten à 15 euro per stuk!

» kaarten bestellen

Aan de uitvoering onder leiding van dirigent Emmanuël Pleijers werken ook bariton Math Dirks en het jonge talent Britt Eberson mee. Het belooft een mooi en bijzonder Lustrum-concert te worden. Speciaal voor Si-Tard heeft de bekende componist-arrangeur Jan Theelen nieuwe arrangementen gemaakt met prachtige werken van onder meer Jo Erens, Frits Rademacher, Harry Bordon, Sjef Diederen en Toon Hermans.

Van dit werk zijn tevens cd-opnames gemaakt. Het schijfje wordt tijdens het lustrumconcert gepresenteerd en is vanaf dat moment ook te koop. Reserveren van deze lustrum-cd kan op de website van het koor. Van elke verkochte CD gaat € 2,50 naar het Toon Hermans Huis in Sittard.

Cookieinstellingen