Zondag 3 september Braderie Oud-Geleen 2.0

archieffoto 2013
archieffoto 2013
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Twintig jaren lang organiseerden Jo de Bock en Hans Feron de bekende en gezellige braderie van Oud-Geleen. Sinds 2015 hebben ze stap voor stap hun gewaardeerde werkzaamheden overgedragen.

Nu, in 2017, organiseert het nieuwe bestuur, bestaande uit Harold Gubbels, Frans Jekautz en Peter Pepels, voor het eerst de Braderie Oud-Geleen 2.0. Die 2.0 duidt uiteraard op vernieuwing. Daarbij wordt het goede van de vertrouwde braderie gecombineerd met een aantal nieuwe ideeën, opgedaan tijdens bezoeken aan andere braderieën en tijdens bijeenkomsten met de ondernemers van Aud-Geleen, goed luisterend naar kritische op- en aanmerkingen van mensen uit de Oud-Geleense gemeenschap. Het bestuur heeft verder besloten tot samenwerking met een nieuwe partner: Elroco-evenementen.

Op zondag 3 september is het – zoals elk jaar op de eerste zondag van september – tijd voor de 49e editie van dit gezellige evenement in het hart van Oud-Geleen. De braderie begint om 11:00 uur en duurt tot 18:00 uur.

Dit jaar staan er in de straten van Oud-Geleen weer meer dan 150 kramen, waarop van alles te koop wordt aangeboden. Er is ook een kinderrommelmarkt en héél veel vermaak. Entertainment voor jong en oud wordt geboden met onder meer de ganzenfanfare (bekend van o.a. de Efteling), gratis ponyrijden, een papegaaienshow, Tante Agaath en nog veel meer! Verder is er weer veel levende muziek, met onder andere Big Benny, Marleen Rutten en Franz Theunisz (Rademakers Parket), Wahnsinn, Karel Verspaget, de Pleyzengers (Hubertushuis) en Trio Paradise (café de Pesch).

Braderie Oud-Geleen

Cookieinstellingen