Nieuwe technologieën en de toekomst van mobiliteit en aanbestedingen

Foto: Davidstankiewicz [CC BY-SA 4.0] via Wikimedia Commons

Maastricht School of Management viert dit jaar haar 65-jarig bestaan. Daarom organiseert de school tijdens de Opening van het Academische Jaar 2017-2018 een speciaal programma met als thema When digitization strikes: disruptive technologies and the future of mobility and contracting.

Met nieuwe technologische innovaties zoals digitalisering en connectiviteit staat de wereld aan het begin van de zogenaamde Vierde Industriële Revolutie. Deze technologieën hebben grote gevolgen voor business modellen en voor de arbeidsmarkt, en bieden zowel kansen als bedreigingen.

Twee experts zullen als gastspreker optreden tijdens de Opening van het Academische Jaar. Dr. Ir. Carlo van de Weijer van de Technische Universiteit (TU) Eindhoven en SingularityU zal zijn visie delen over toekomstige trends in mobiliteit. Prof. Dr. Nicola Dimitri van Sienna University en Cambridge University zal dieper ingaan op mogelijkheden en toepassingen van de blockchain technologie.

De Opening van het Academische Jaar 2017-2018 vindt plaats op 2 oktober 2017 bij Maastricht School of Management, en begint om 09:30 uur.

» meer informatie over het programma en de sprekers

Cookieinstellingen