Rotary Club Geleen houdt wijnproeverij ten bate van het goede doel

Foto: Etzenrader Huisken

De traditionele wijnproeverij van Rotary Club Geleen vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 september 2017 in het Etzenrader Huisken, Etzenrade 11 in Jabeek.

Deze keer in combinatie met een tentoonstelling van kunstwerken van onze bekende beeldhouder Sjra Schoffelen. Een bijzonder mooie gelegenheid en combinatie van landschap, kunst en wijnen met een muzikale omlijsting.

Met uw aanwezigheid steunt u de goede doelen van 2017:

  • Stichting Pergamijn: een instelling in Geleen/ Beek die zich inzet voor kinderen met een verstandelijke beperking;
  • Éngele van Zitterd-Gelaen: deze organisatie van vrijwilligers zet zich in voor gezinnen die de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen en aangewezen zijn op directe en praktische ondersteuning bij het verkrijgen van eten en kleren.

Wijnproeverij

U kunt een 9-tal wijnen proeven, geselecteerd en gepresenteerd door ’t Wijnhuis van Berkum uit Sittard en genieten van de ambiance binnen ’t Etzenrader Huisken.
Aantrekkelijke wijnen kunnen naar wens worden besteld.

De proeverij wordt ceremonieel geopend op vrijdag 29 september a.s. door de heer Rens Evers, Wethouder van Cultuur van de gemeente Onderbanken en op zaterdag 30 september a.s. door de heer Leon Frissen, vervangend burgemeester in de gemeente Schinnen en oud Gouverneur van de provincie Limburg.

Programma

  • 19:00 uur Ontvangst
  • 19:30 uur Ceremoniële opening
  • 19:40 uur Uitleg over het 9-tal wijnen
  • 20:00 uur Het proeven van de wijnen

Tijdens de proeverij worden aantrekkelijke hapjes geserveerd. Entrée: € 9,50 p.p.

Kunst

Zaterdagmiddag 30 september bent u vanaf 13:00 uur van harte welkom om van de ambiance en de kunst rondom en binnen ’t Etzenrader Huisken te genieten.

Kunstenaar Sjra Schoffelen geeft tot 17:00 uur een bijzondere rondleiding in en rondom het atelier, waar hij zijn kunst realiseert en presenteert. Zijn motto: “Het is continu de zoektocht tussen ratio en emotie. Voor een goed beeld is balans nodig”.

Tijdens het 2-daags evenement worden loten verkocht waarmee een door Sjra Schoffelen beschikbaar gesteld kunstwerk als prijs is te winnen.

» www.sjraschoffelen.nl

Parkeergelegenheid is vóór ’t Etzenrader Huisken voldoende aanwezig.

Aanmelden Wijnproeverij

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met het rekeningnummer waarop u de kosten van het entreekaartje (€ 9,50) kunt overmaken. Geef u snel op, want de toegangsplaatsen zijn beperkt.

Neem deel aan deze geweldige avond met bijzondere wijnen op een unieke lokatie en ondersteun gelijktijdig het goede doel!

 

Cookieinstellingen