Nog eens genieten van Toon Hermans tijdens Toon, Liedjesman

Toon, Liedjesman
Toon, Liedjesman
Foto: Toon Liedjesman

Met de festiviteiten rond 100 Jaar Toon nog vers in het geheugen kunt u binnenkort opnieuw genieten van een avond vol liedjes van Toon.

De voorstelling Toon, Liedjesman biedt een luchtig, lief, eigentijds, vrolijk programma met muziek, poëzie, verhalen en liedjes rondom Nederlands grootste theaterpersoonlijkheid, Toon Hermans.

Een muzikale (her)ontmoeting met de liedjes en grootste hits van Toon. Een avond over harmonie, over liefde, over de grote dingen die vaak zo klein gekoesterd worden, als je ze ziet. Toon Hermans, de grootmeester van de kleinigheden op deze aarde. Op zaterdag 23 september te zien in Schouwburg De Domijnen in Sittard.

» bestel hier uw kaarten

Toon Hermans
Maurice Hermans, geflankeerd door Johnny van Elk, Patricia van Haastrecht, Sanne Verboom en Marco de Kramer

Met medewerking van

  • Maurice Hermans
  • Johnny van Elk, de bekende toneelmeester van Toon,
  • Patricia van Haastrecht
  • Marco de Kramer
  • Sanne Verboom
  • Orkest o.l.v. Harrie Herfst
Orkest o.l.v. Harrie Herfst

Toon Hermans was geen cabaretier. Hij noemde zichzelf clown, carnavalist, kleinkunstenaar en liedjesman. Meer feestneus dan wijsneus. Fratsenmaker.

Toon wilde niets liever dan de mensen tussen acht en elf uur hun problemen en zorgen doen vergeten. Hij speelde voor hen de zon. Misschien wel het moeilijkste engagement dat er is. Want de ware clown is altijd mild, hij wil geen pijn doen, omdat hij weet, héél diep in zijn hart, dat er al zoveel pijn is in de wereld.

De schaterlach van de clown en zijn publiek spraken hem meer aan dan lachen om cynische en sarcastische grappenmakers die welbewust grappen maakten om te choqueren.

Zoon Maurice Hermans, Patricia van Haastrecht (musicalster), Sanne Verboom (filmster) en Marco de Kramer (musicalster) begeleid door een vijf mans orkest o.l.v. Harrie Herfst volgen Toon tijdens deze avond in de tijdlijn van zijn gedachten.

Ook de alom bekend en geliefd geworden toneelmeester van Toon, Johnny van Elk, levert, net als toen, zijn bijdrage aan deze heerlijke voorstelling. Een avond met blije herinneringen, anekdotes, en veel lieve bekende en onbekende Toonliedjes. Een avond om nooit te vergeten… Toon leeft… hij is niet dood!

Deze ontspannen, plezierige avond, waarin u verrast wordt met de prachtige nalatenschap van Toon Hermans, is binnenkort te zien in:

Toon, Liedjesman

Cookieinstellingen