Nico Spaetjens en Karel Storms koninklijk onderscheiden

Foto: Concordia Einighausen

Burgemeester Sjraar Cox reikte zaterdagavond 18 november in de schouwburg tijdens het jubileumconcert van Fanfare Concordia Einighausen twee Koninklijke onderscheidingen uit.

De heer Nico Spaetjens uit Einighausen ontving een onderscheiding vanwege zijn langdurige vrijwilligersinzet. Zo heeft hij binnen Fanfare Concordia geruime tijd de opleiding van de jeugdleden verzorgd en vervulde hij verschillende functies binnen het bestuur van deze muziekvereniging. Daarnaast is de heer Spaetjens voorzitter van de zogenaamde Muziekcommissie van de fanfare. Verder was hij oprichter en leider van diverse muziekgezelschappen. Al geruime tijd is hij penningmeester en voorzitter van de personeelsvereniging van het Arcus College, de organisatie waar hij werkt. Nico Spaetjens is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Ook de heer Karel Storms uit Einighausen ontving een onderscheiding vanwege zijn langdurige vrijwilligersinzet. Vanaf 1980 is hij actief als vrijwilliger bij de fanfare en vanaf 2008 heeft hij zitting in het bestuur. Momenteel is Karel Storms penningmeester. In het verleden heeft hij zich meer dan 15 jaar ingezet als administrateur van de parochie OLV ten Hemelopneming in Einighausen en was hij een periode lang lid van het kerkbestuur. Tegenwoordig heef de heer Storms zitting in het bestuur van de Stichting Beheerscommissie Gemeenschapshuis ’t Klaverblad en ook hier is hij penningmeester. Karel Storms is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Cookieinstellingen