Nieuwe voorstelling van de Awt-Gelaense revue: D’rop oet

Foto: Revue Awt Gelaen

Bijna is het zover. Na twee jaar hard werken staat in april 2018 weer een revue in Awt-Gelaen op de planken: D’rop oet.

Op vrijdag 13 april vindt de première plaats in het Hubertushuis aan de Jan Willenstraat 1 in Geleen. Verder zijn de voorstellingen te zien op zaterdag 14, vrijdag 20 en zaterdag 21 april. De voorstellingen op vrijdag en zaterdag beginnen om 20:00 uur. De zaal is altijd een half uur van tevoren open. Op zondag 15 april vindt een speciale voorstelling plaats voor sponsoren. Als dank, want zonder hen zou deze enorme onderneming niet voor een aantrekkelijke prijs kunnen worden verwezenlijkt. De kaarten voor de revue kosten slechts € 12,50 per stuk.

Voor deze prijs krijgt u een avond aangeboden met een zestal sketches, afgewisseld door muziek, wederom verzorgd door Ben Erkens. Tussen al zijn drukke werkzaamheden de laatste tijd door heeft Ben weer de juiste toon weten te vinden, waarvoor de Oud-Geleense revue zo bekend staat. De vorige revue in 2016 ’t Kump Good! werd zeer goed beoordeeld door recensent Paul Weelen. Dit, en de enthousiaste reacties van het publiek, legt wel een bepaalde druk op de schouders van alle medewerkers van de revue van Awt-Gelaen. Maar onder de geweldige leiding van Riny Jalhay, die deze revue nu al voor de vierde keer regisseert, werkt iedereen met groot enthousiasme om weer een sprankelende avond voor het publiek te verzorgen.

Met veel plezier en energie hebben tot nu toe al ruim 100 medewerkers hun inzet getoond om deze nieuwe voorstelling mogelijk te maken. Want bij een revue komt meer kijken dan alleen de uitvoering. De schrijvers beginnen al geruime tijd van tevoren met het bedenken en uitwerken van de scènes. Decors moeten worden geverfd, kleding genaaid, attributen bijeen gezocht en gemaakt, licht en geluid worden afgestemd, muziek en teksten worden geschreven, teksten uit het hoofd geleerd. En: repeteren, repeteren, repeteren…

Kaarten voor de voorstelling D’rop Oet zijn online te koop verkrijgbaar via de website van de revue. Verder kunt kaarten kopen bij de volgende adressen in Oud-Geleen: Bloemboetiek Zomer & Winter aan de Pieterstraat 1a, bij Het Hubertushuis aan de Jan Willenstraat 1 en bij Café Wilhelmina aan de Peschstraat 48.

Cookieinstellingen