Verrassende Opkikkerdag voor Geleense Indy en haar familie

Zaterdag 7 april werd een dag vol leuke verrassingen voor de 2-jarige Indy, haar ouders en haar grote broer Jamie (6): het werd hún Opkikkerdag.

Het doel van deze onverwachte dag was om alle zorgen even te vergeten en met het hele gezin volop te genieten. Indy is namelijk langdurig ziek. Dit heeft veel impact op haar leven, maar ook op dat van haar ouders en broer Jamie.

Terwijl Jamie en Indy een kijkje namen in het politiebureau, bleek er iets ergs te zijn gebeurd: het hele kantoor was overhoop gehaald en de radio was meegenomen! De politieagenten vroegen de hulp van Jamie en Indy om de boef die dat allemaal had gedaan te vangen. En dat lukte natuurlijk! Nog maar net bijgekomen van deze actie ging het alweer verder een hele andere wereld in: die van de kabouters. De kabouters namen hen mee in hun (kleine) huisje.

En dat was nog maar het begin van hun dag. Want ze gingen ook een kijkje nemen bij de kikker in het feestpaleis, waar ze werden behandeld als Koninklijke familie in een écht kasteel, waar ze op de foto gezet werden tijdens een fotoshoot én de konijnen mochten knuffelen! Uiteraard sloten ze deze onvergetelijke dag in stijl af met een diner en optreden.

Indy en haar gezin werden voor een Opkikkerdag aangemeld door de pedagogisch en maatschappelijk medewerk(st)ers van het ziekenhuis waar Indy onder behandeling is. Stichting Opkikker werkt inmiddels samen met ruim 90 ziekenhuizen in Nederland, waaronder alle academische. Zij hopen op deze manier aankomend jaar ruim 1800 gezinnen te helpen!

Wilt u meer weten over de Stichting Opkikker, of wilt u hen steunen? Kijk dan op www.opkikker.nl.

Cookieinstellingen