Dire Straits’ Brothers in Arms met Petra Lejeune

Foto: De Domijnen

Op 19 april staan Erwin Nyhoff, Marcel de Groot en hun vierkoppige band in Schouwburg De Domijnen met de voorstelling Dire Straits’ Brothers in Arms.

Lokale zangeres Petra Lejeune verzorgt tijdens deze voorstelling een gastoptreden. Ze zingt het nummer Private Dancer.

Petra Lejeune

Petra Lejeune

Lokaal talent Petra Lejeune zingt met begeleiding van de beste coverband van de Dire Straits, onder aanvoering van Erwin Nyhoff, het nummer Private Dancer, bekend als één van de grootste hits van Tina Turner. Dit nummer is onlangs ontdekt als een nummer van Mark Knopfler van de Dire Straits en kan dus niet ontbreken tijdens de voorstelling.

Na een oproep voor een lokale zangeres is Petra Lejeune uit een aantal aanmeldingen gekozen om Private Dancer te zingen. Petra is 45 jaar en woont in Sittard. In het dagelijks leven werkt zij als schrijver en interieurontwerper vanuit haar eigen Studio Blossom.

Muziek is altijd onderdeel geweest van haar leven. Tijdens haar jeugd in de harmonie en later als zangeres in diverse bandjes. Zo was zij een tijdje achtergrondzangeres van George McCrae, bekend van het nummer ‘Rock your baby’. Momenteel zingt Petra bij Vocal School Nancy Deusings met een hele leuke groep dames. En op 19 april vertolkt zij Private Dancer. “Ik voel me vereerd dat ik gekozen ben. Ontzettend spannend om met zo’n gave band van professionals Private Dancer te mogen zingen. En ja, Tina Turner. Ik vind haar geweldig. Maar kom er nu ook achter hoe goed ze is en wat voor een bereik ze heeft. Hoog en laag klinkt haar stem krachtig en mooi. Ik ga mijn best doen en er ondanks de zenuwen enorm van genieten.”

Dire Straits’ Brothers in Arms

Naast Private Dancer spelen de wereldhits van het album Brothers in Arms de hoofdrol. Brothers in Arms is een van de best verkochte albums ooit! Alleen al op deze plaat staan zes wereldhits (o.a. Brothers in Arms, Money for Nothing, Walk of Life, Why Worry) met onovertroffen noteringen in de mondiale hitlijsten.

Beleef de muziek, geniet van de kleedkamerverhalen en leer de kneepjes van het vak van deze Sultans of Swing. De uitvoering is in handen van de bevlogen Erwin Nyhoff (Pinkpop, Voice of Holland, In the Footprints of Springsteen), meestergitarist Marcel de Groot plus een vierkoppige band.

Dire Straits’ Brothers in Arms
Donderdag 19 april, 20:00 uur
Schouwburg De Domijnen
» Tickets & info

Cookieinstellingen