Onvervalst genieten van pop in je moerstaal

Foto: © Henriëtte van Gasteren / www.lilithlove.eu

In het begin van de jaren ’80 draait alles om de eenvoud. Het zijn ook de hoogtijdagen van Nederlandstalige bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel.

Op zaterdag 21 april a.s. brengt Nederpop All Stars een muzikale reis langs legendarische klassiekers met rasmuzikanten Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Marco Hoogland, goed voor hits met Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw. Aangevuld met Erik Mesie (Toontje Lager) en Henk Temming (Het Goede Doel) belooft deze muzikale ‘road trip’ langs legendarische Nederpopklassiekers een spetterende avond te worden.

De beginjaren ’80 zijn vooral de jaren van de Nederpop. Bands als Toontje Lager en Het Goede Doel zijn – met hun rebelse, aanstekelijke en dansbare liedjes – populairder dan ooit… Het zijn de jaren van bezuinigingen, yuppies, de walkman en ‘de bom’. Je bent voor of tegen. Nederpop All Stars laat de tijden herleven in het theater, een band van door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend.

Naast de muzikale road trip langs legendarische Nederpopklassiekers vertellen de heren smeuïge verhalen van onderweg. Kortom: een must voor jonge en oudere Nederlandstalige popliefhebbers. Een avond om te genieten van pop in je moerstaal, een feest der herkenning de Nederlandstalige popliefhebbers.

Schouwburg De Domijnen
Zaterdag 21 april, aanvang 20:00 uur
Tickets: www.dedomijnen.nl/podium

Cookieinstellingen