Mooi oeuvre van drie Prinsen in Podiumkerkje Grevenbicht

Een van de te bewonderen creaties van Brenda Prins
Een van de te bewonderen creaties van Brenda Prins
Foto: Podiumkerkje Grevenbicht

Wanneer passie en fascinatie samengaan met creatief vakmanschap, dan ontstaat er schoonheid in vele gedaanten.

Zie hier de rode draad in de voorstellingen van formaat, die de drie exposanten uit de familie Prins in Podiumkerkje Grevenbicht laten zien en beleven.

Centraal staan de schitterende glas-creaties van de 95-jarige Bea Prins uit Schipperskerk: uitzonderlijke objecten in glas, een krachtig teder materiaal dat “haar grote liefde is”. Wat zij schept is zo volmaakt puur en gewoon.

Bea en haar glaskunst worden omringd met eveneens tot de verbeelding sprekende vertolkingen van een bijzondere creatieve bagage van haar schoondochters Brenda en Hennie. Vanuit Susteren neemt Hennie Prins-Brouwer aan de expositie deel met kalligrafische juweeltjes en stralende exemplaren van kunst-boekbinden. Vanuit het Prinsen-Atelier in Grevenbicht komt Brenda Prins-Smissaert met een ware schat aan schoonheid: mode, accessoires en kleurrijke objecten: dracht en pracht om blij van te worden. Kortom: zij complementeren rondom de ‘grande dame’ Bea een intieme expositie met imposante voorstellingen die een lust voor het oog zijn en uitnodigen om ervan te houden.

Openingstijden: zaterdag 5, zondag 6, woensdag 9 en donderdag 10 mei; telkens van 13:00 tot 17:00 uur. Podiumkerkje Grevenbicht, Heilig Kruisstraat 30, entree 5 euro, Vrienden Kerkje 3 euro. Bij de toegangsprijs is een ‘versierde’ kop koffie, thee of frisdrank inbegrepen. Op de openingsdag 5 mei is de toegang gratis.

Een van de te bewonderen creaties van Brenda Prins.

Cookieinstellingen