Yentl en de Boer, Peter Pannekoek en Eric van Sauers in De Domijnen

Yentl en de Boer
Yentl en de Boer
Foto: © Thijs Meuwese en Daan Colijn

In mei staan de laatste drie cabaretvoorstellingen van dit seizoen op de planken in Schouwburg De Domijnen.

Yentl en de Boer, Peter Pannekoek en Eric van Sauers bezorgen je de laatste lachstuipen, voordat in september het nieuwe theaterseizoen weer van start gaat.

Yentl en de Boer – Magie

Wanneer maak je nou echt iets bijzonders mee? Zo’n moment, dat alles samenkomt, de optelsom meer is dan de delen… Je schenkt jezelf nog een glas rode wijn in, morst op het kleed en stoot je elleboog. Je wilt nou eindelijk wel iets meemaken. Iets, dat je even optilt boven het alledaagse. Noem het Magie.

Je kunt Yentl en Christine kennen van hun muzikale bijdrage aan RTL Late Night en Opium TV. Of van hun liedjes, op de radio, van Frits Spits of via-via. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Niet voor niks ontving het cabaretduo de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied (Ik heb een man gekend).

» Yentl en de Boer – Magie
Woensdag 9 mei, 20:00 uur
Schouwburg De Domijnen

Peter Pannekoek – Later was alles beter

Je kent hem van The Roast of Gordon, De Wereld Draait Door en Spijkers met Koppen. Hij is een supertalent, speels, slim, gevaarlijk en ontwapenend.

» Peter Pannekoek – Later was alles beter
Vrijdag 11 mei, 20:00 uur
Schouwburg De Domijnen
UITVERKOCHT

Eric van Sauers – De lief en leed tour

Van Sauers excelleert in een stijl die rauw en ruw is, oprecht en ongelooflijk grappig. Hij heeft zich ontpopt tot een van de beste verhalenvertellers van dit moment. Zijn verhalen zijn hilarisch, ze schuren, ontroeren en zijn soms ook gevaarlijk. Niet zelden zul je ze nooit van jouw leven vergeten. Na het zeer succesvolle en fascinerende programma Ontroert komt van Sauers nu om met liefde het leed te delen. Van Sauers is gepokt en gemazeld in het stand-up comedycollectief Comedytrain waarmee hij vanaf de jaren negentig de theaters veroverde.

» Eric van Sauers – De lief en leed tour
Woensdag 16 mei, 20:00 uur
Schouwburg De Domijnen

Cookieinstellingen