Arriva Limburg introduceert voordelige Combi Deal

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Sinds 1 augustus biedt Arriva Limburg de Combi Deal aan, een aantrekkelijk geprijsde combinatie van een trein- en busabonnement.

Hierdoor wordt voor de frequente reiziger, reizen met bus én trein extra voordelig, op een traject waarbij bus en trein wordt gecombineerd. De reiziger die een Sterabonnement én een Arriva Traject Vrij abonnement aanschaft, krijgt 40% korting op één van de twee abonnementen in de Combi Deal (de korting wordt verrekend over het goedkoopste product).

Combi Deal

Reizigers die frequent gebruik maken van zowel trein als bus van Arriva in één reis, krijgen nu de mogelijkheid om voor die reis een voordelige Combi Deal aan te schaffen. Bij de aanschaf van het Arriva Traject Vrij abonnement in combinatie met een Sterabonnement gaat die Combi Deal in werking. Concreet betekent dit dat er 40% korting gegeven wordt op het goedkoopste product. De Combi Deal is geldig op alle gecombineerde trajecten van Arriva in Limburg.

» Meer informatie over de Combi Deal

Trein

Voor de frequente reizigers op een vast treintraject van Arriva is het Arriva Traject Vrij- abonnement een goede keuze. Voor een vast bedrag per maand of per jaar reist de reiziger onbeperkt op het gekozen treintraject. Met dit Arriva Traject Vrij-abonnement mogen in de daluren ook nog maximaal 3 medereizigers met 40% korting meereizen! Een Traject Vrij abonnement is – afhankelijk van het traject – te koop vanaf € 35 per maand of € 350 per jaar.

Bus

Voor het reizen met de Arriva bus in Limburg is het Sterabonnement Limburg interessant. De reiziger kiest daarbij zelf voor een centrumzone en mag, afhankelijk van het aantal gekozen sterren (zones), onbeperkt reizen in het gekozen gebied. Een sterabonnement is – afhankelijk van de leeftijd en het aantal sterren – te koop vanaf* € 32,16 per maand of € 321,59 per jaar.

Cookieinstellingen