Outlet Shopping Day Sittard op zaterdag 1 september

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Shopliefhebbers opgelet, het is op zaterdag 1 september tijd om je slag te slaan in de binnenstad van Sittard.

De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes en honderden afgeprijsde artikelen. De Sittardse ondernemers pakken flink uit tijdens Outlet Shopping Day. Deze inmiddels welbekende dag keert dit jaar terug op zaterdag 1 september van 10:00 tot 17:00 uur.

  • Koopjes
  • Gezelligheid
  • Livemuziek
  • Leuke prijzen te winnen

Het jaarlijkse shop-spektakel is natuurlijk gratis toegankelijk. Ruim 80 winkeliers zetten dit jaar een kraam voor hun winkel. Voor hen hét moment om mooie seizoen restanten aan te bieden tegen spotprijzen. Voor de koopjesjagers hét moment om op jacht op nieuwe aanwinsten te openen. Van het Stationskwartier tot de Paardestraat en van het Tempelplein tot de Putstraat vullen de straten zich met te gekke aanbiedingen en vooral met een gezellig en gemoedelijk sfeertje.

Maar er is meer… De Outlet Shopping Day in Sittard is inmiddels een heerlijk dagje uit voor het hele gezin geworden! Livemuziek klinkt door de winkelstraten, de gastvrije terrassen staan klaar om even op bij te komen van het shoppen en ook bij de cafeetjes is het uitstekend toeven. En natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht: voor hen zijn er leuke creatieve activiteiten georganiseerd waar ze onder het genot van iets lekkers mee aan de slag kunnen gaan.

Duiken naar prijzen

Kennen jullie hem nog? De GIGA ballenbak boordevol leuke, gekke en verrassende prijsjes! Een element dat ondertussen niet meer weg te denken is tijdens Outlet Shopping Day. Niet alleen is de ballenbak terug te zien op de poster, hij is ook in real-life te vinden in de binnenstad. Hoe werkt het? Doe je een aankoop bij een van de deelnemende zaken, dan ontvang je een tegoedbon om één keer in de ballenbak te duiken. Oftewel… duiken maar! Met welke prijs ga jij naar huis?

Wat? Tientallen kraampjes, honderden koopjes
Wanneer? Zaterdag 1 september 2018
Hoe laat? 10:00-17:00 uur
Waar? Binnenstad Sittard

CM Sittard

Cookieinstellingen