Sittard is sinds vandaag twee nieuwe winkels rijker

Top Sjoes, Limbrichterstraat 62 Sittard
Top Sjoes, Limbrichterstraat 62 Sittard
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De binnenstad van Sittard is sinds vanochtend twee mooie nieuwe winkels rijker: damesmodezaak Top Sjoes en woonwinkel Casa.

Op de Limbrichterstraat opende Top Sjoes een nieuwe damesmodezaak. Oorspronkelijk op markten begonnen in de schoenenbranche verschoof het accent steeds meer naar kleding. De nieuwe zaak aan de Limbrichterstraat 62 in Sittard is de vierde winkel die Top Sjoes binnen 18 maanden opent. Top Sjoes heeft ook filialen in Brunssum, Heerlen en Spekholzerheide.

Top Sjoes is een familiebedrijf. Moeder Brigitte en dochter Joyce Hunter runnen de zaak. Zij verrichtten samen met Miss Oktoberfeest 2018 Veerle Smets en wethouder Berry van Rijswijk de openingshandeling.

Dat de opening plaatsvond in Oktoberfeeststijl ligt in deze tijd van het jaar voor de hand, want Sittard viert momenteel weer zes dagen Oktoberfeest. En zangeres Marleen Mols – ze treed al jaren lang op tijdens het Sittardse Oktoberfeest – voorzag de opening van Top Sjoes (haar kledingsponsor) van een muzikaal tintje.

Een steenworp verderop, op de hoek van de Walstraat en de Misboekstraat, opende vanochtend om 10:00 uur het nieuwe – 700 vierkante meter grote – filiaal van Casa zijn deuren. Bij Casa kunt u terecht voor cadeauartikelen, spullen voor het inrichten van uw woning en tuindecoratie.

Cookieinstellingen