‘Slijm en touwtjes populaire schoencadeaus’

Foto: CC0

Vandaag komt Sinterklaas weer naar Nederland en dat betekent dan vanaf vanavond de schoentjes (of klompen) weer mogen worden gezet.

Met een wortel voor zijn paard en een mooie tekening voor de goedheiligman is de kans natuurlijk het grootste dat er dan morgenvroeg een cadeautje in zit!

Poopsie Slime Surprise Pack en ZTRINGZ Regenboogtouwtjes doen het momenteel goed als schoencadeau. Onlinewinkel bol.com maakte voor de Sint een ranglijst met de populairste cadeaus tot een bedrag van 5 euro die vanaf zaterdag hun weg door de schoorsteen zullen vinden.

Naast het slijm en de touwtjes, de nummers één en twee van de lijst, staan ook ‘klassiekers’ Play Doh-klei en doosjes met Duplo in de top vijf. Deze wordt gecompleteerd door SmartGames IQ Puzzler Pro. Kleine spelletjes, boekjes, kleurtjes en Playmobil blijven het volgens bol.com ook goed doen.

Vorig jaar waren speelgoedautootjes naar het Formule 1-model van Max Verstappen populair. Ook kleurboekjes van Woezel en Pip en het educatieve spelletje Nijntje Electro Wonderpen belandden in 2017 vaak in kinderschoentjes.

» Intocht Sinterklaas in Geleen, Sittard, Buchten en Born

Reacties

Cookieinstellingen