MyMicro Group B.V. roept voedingskabel terug

Foto: © MyMicro Group B.V.

MyMicro Group B.V. roept om veiligheidsredenen de voedingskabel LINETEK voor Yanec en Blu-Basic laptopadapter terug.

Het betreffende artikel heet het herkenningsnummer LP-E04A KTL SU04026-5001.

Door een fout in het productieproces is van de toestelcontactstop het isolatiedeel van de contactbussen onvoldoende verzonken in de toestelcontactstop. Hierdoor kan het isolatiedeel los raken als de toestelcontactstop met een flinke kracht zijwaarts wordt bewogen. Hierdoor worden de onder spanning staande contactbussen aanraakbaar en bestaat er gevaar voor een elektrische schok.

De productiefout is geconstateerd in één productieserie van de LINETEK voedingskabel (Afbeelding 1). De kabel werd meegeleverd met de Yanec en Blu-Basic laptopadapter (identificatiecode 057718 t/m 058491) die gekocht zijn tussen 1 juli en 16 november van dit jaar.

De voedingskabel is te herkennen aan het herkenningsnummer LP-E04A KTL SU04026-5001 (zie afbeelding 2) in combinatie met de wijze waarop het isolatiedeel van de contactbussen verzonken is in de toestelcontactstop (zie afbeelding 3).

Leverancier MyMicro Group verzoekt iedereen die de hierboven omschreven voedingskabel heeft gekocht dringend om deze niet langer te gebruiken en terug te brengen of sturen naar de (web-)winkel waar hij werd gekocht. U krijgt dan een nieuwe voedingskabel.

Cookieinstellingen