Zuyderland Medisch Centrum lanceert nieuwe kinderwebsite

Foto: SGN / Zuyderland

Voor jonge patiëntjes heeft Zuyderland Medisch Centrum deze week de nieuwe website Zuydieland.nl gelanceerd.

Aan de live-gang is een leuke kleurwedstrijd verbonden. Op Zuydieland kunnen vier verschillende kleurplaten worden gedownload.

Alle kinderen en andere geïnteresseerden kunnen met hun kleurpotloden aan de slag en het creatieve resultaat tot en met 31 maart aanstaande gratis opsturen naar de Communicatie & Marketingafdeling van Zuyderland. Gebruik daarvoor het antwoordnummer op de kleurplaat. De beste inzendingen maken kans op een speelgoedbon van 50, 25 en 15 euro.

Met Zuydieland wordt ook het nieuwe vriendje ‘Zuydie’ geïntroduceerd voor de kinderen bij Zuyderland. Zuydie is een vrolijke zebra die samen met zijn vriendjes te vinden is op de website (en binnenkort ook in het ziekenhuis). Je vindt ‘m ook terug op de kleurplaten.

» Download hier de vier varianten van de kleurplaat

Website

Kijk ook snel verder op www.zuydieland.nl en maak kennis met Zuydie en zijn vriendjes. Kijk filmpjes, speel spelletjes en leer meer over de kinderafdeling. Zuydieland is primair gericht op ‘fun’ en entertainment tijdens een verblijf bij Zuyderland en laat kinderen op een laagdrempelige manier kennis maken met ons ziekenhuis. Informatie voor de ouders is te vinden op de pagina’s van Kindergeneeskunde (zuyderland.nl).

Cookieinstellingen