Unilever meldt probleem met luidspreker uit Axe-geschenkpakket

Geschenkpakket <em>Axe Dark Temptation with exclusive floating speaker</em>
Geschenkpakket Axe Dark Temptation with exclusive floating speaker
Foto: © Unilever

Een beperkt aantal exemplaren van de exclusieve luidsprekers in het Axe-geschenkpakket “Axe Dark Temptation with exclusive floating speaker” vertoont een defect.

Hierdoor kan de bijgeleverde USB-kabel oververhit raken bij het opladen van de luidspreker.

Unilver roept dit product daarom uit voorzorg terug en voert in overleg met de leverancier een grondig en diepgaand onderzoek uit. Wij verzoeken uitdrukkelijk om de oplaadkabel en de luidspreker niet te gebruiken.

De terugroepactie betreft uitsluitend de luidsprekers in het geschenkpakket Axe Dark Temptation with exclusive floating speaker met barcode: CE 8710447348550.

De verzorgingsproducten in dit geschenkpakket zijn volstrekt veilig voor gebruik. Ook alle andere Axeproducten zijn perfect veilig.

De geschenkpakketten met luidsprekers werden vanaf midden oktober 2018 verkocht via Kruidvat, Etos, Vriesia, NDS en Bol.com.

Unilever vraagt consumenten, die in het bezit zijn van één of meer van de betrokken luidsprekers, om de oplaadkabel voor 31 maart 2019 in een ongefrankeerde envelop op te sturen naar:

Axe Consumentenservice
Antwoordnummer 11103
2700 VC Zoetermeer

Consumenten wordt verzocht daarbij naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer te vermelden zodat de aankoop kan worden gecompenseerd.

Bij vragen of opmerkingen kunnen consumenten contact opnemen met de Axe Consumentenservice via het gratis telefoonnummer: 08000991197.

Cookieinstellingen