Ondernemerscontact in Stadhuis Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Het Ondernemerscontact is sinds 1 januari verhuisd naar het Stadhuis in Sittard.

Vanaf deze nieuwe werkplek helpt de gemeente u graag met al uw ondernemersvragen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken op een bedrijfslocatie.

Ondernemerscontact

Heeft u een vraag over ondernemen in Sittard-Geleen? Neem dan contact op met het Ondernemerscontact of maak vrijblijvend een afspraak. Het ondernemerscontact wijst u de weg binnen het gemeentelijke apparaat, maakt een inschatting van de haalbaarheid van uw vraag, staat u bij in geval van problemen, bewaakt de procesgang en waarborgt hierbij uw belangen.

Nieuwsbrief voor ondernemers

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor ondernemers.

» Aanmelden voor de nieuwsbrief

Als (startend) ondernemer komt u vaak voor moeilijke en cruciale beslissingen te staan. Bijvoorbeeld als u een nieuw bedrijf (aan huis) wilt vestigen. Of als u uw huidige bedrijf wilt veranderen of uitbreiden. Op zo’n moment krijgt u met diverse instanties te maken. Juist dan kunt u behoefte hebben aan professionele ondersteuning. Iemand met kennis van zaken die uw problemen op zakelijke en deskundige wijze helpt op te lossen. Onze medewerkers van het Ondernemerscontact helpen u graag. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden. Maak vrijblijvend een afspraak!

Contactgegevens

Bezoekadres: Hub Dassenplein 1, 6131 LB Sittard
Postadres Postbus 18, 6130 AA Sittard
E-mail: [email protected]
Telefoon: 046-4778800
Bezoek op afspraak.

Cookieinstellingen