Twee dagen genieten op 25e Mama’s Pride Festival

Mama's Pride (archieffoto, 2016)
Mama's Pride (archieffoto, 2016)
Foto: © Ivo Goessens - Double Eye - Geleen

Popliefhebbers kunnen vandaag en morgen, met Moederdag, volop genieten van in totaal 20 verschillende acts die tijdens Mama’s Pride op het podium staan.

Mama’s Pride viert dit jaar een mooi jubileum: het gratis toegankelijke popfestival in het Burgemeester Damenpark in Geleen beleeft zijn 25e editie. In 1970 vond in datzelfde Burgemeester Damenpark de eerste editie van ’s werelds oudste en onafgebroken georganiseerde popfestival plaats: Pinkpop, dit jaar toe aan editie 50. Reden voor de organisatie van Mama’s Pride om op zoek te gaan naar acts die op de eerste editie van Pinkpop stonden. Twee van die acts staan zaterdag in Geleen op het podium!

Zaterdag 11 mei

’s Middags om 15:00 uur trapt The Dream (bestond van 1966 tot 1973) als eerbetoon aan het jubilerende Pinkpop de jubileumeditie af, George Baker (nog altijd actief als artiest) is zaterdagavond om 23:15 uur aan de beurt. En behalve deze twee oude rotten staan zaterdag nog 9 andere zeer aansprekende acts op de tot Geonius Talent Stage omgebouwde kiosk. De line-up van zaterdag ziet er als volgt uit:

Het terrein is zaterdagmiddag vanaf 14:00 uur open en gaat om 01:30 uur dicht.

Zondag 12 mei 2019

Het zondagprogramma start traditiegetrouw met een optreden van de winnaar van bandwedstrijd Podiumvrees. Dit jaar is dat TwentySeven. DeWolff zorgt als laatste van de 9 acts die zondag op het podium komen ongetwijfeld voor een daverende afsluiting van de jubileumeditie van Mama’s Pride. De line-up van zondag is als volgt:

Op zondag is het terrein vanaf 11:30 uur open, sluiting is om 23:00 uur.

Cookieinstellingen