Zondag is het Moederdag en dus is het vandaag Alles veur de Mam!

Alles veur de Mam (2017)
Alles veur de Mam (2017)
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Sittard heeft daags voor Moederdag, tijdens ‘Alles veur de Mam’, echt álles in huis om de moeders lekker te vertroetelen.

Van persoonlijke gedichtjes, rode rozen en optredens van de band Hard2Get tot zoete lekkernijen, straattheater en een gratis tekening van een getalenteerde karikaturist. Hét Moederdagevent vindt plaats op zaterdag 11 mei van 12:00 tot 17:00 uur. Een perfecte middag om er eens lekker op uit te gaan ‘Mit de Mam’!

Er valt zaterdagmiddag van alles te beleven in het gezellige centrum van Sittard.

Karikaturist

Laat gratis een humoristische cartoon van jezelf of samen met mam maken. Op de Walstraat in Sittard zit een getalenteerde karikaturist klaar om deze dag te vereeuwigen met snelle lijnen op papier. Tip: ook erg leuk als origineel cadeau voor de mam.

Vliegensvlugge hits

De heren van Hard2Get (bekend van The Voice of Holland!) spelen vliegensvlug de lekkerste hits achter elkaar door. Neem plaats bij een van de loungebanken op de Markt en geniet de hele middag van optredens van deze te gekke coverband.

Hey Beauty!

Bij de Fashion- en Beauty spot is het moment aangebroken om je echt even te laten verwennen. Van een frisse voorjaars make-over tot de laatste modeadviezen. Professionele fashion-, haar- en make-up artiesten staan klaar om je in de watten te leggen. Go for it!

Picture perfect

Deze speciale dag moet vastgelegd worden! Bezoek de fotospot en show je mooiste smile. Er staat een enthousiaste gastheer klaar die je samen met je moeder op de foto zet. Deel na afloop de foto op Facebook of Instagram met de hashtag #allesveurdemam en maak kans op een gezellig etentje.

Bijzonder lekker

Na al dat shoppen en slenteren is het tijd voor iets lekkers. Iets bijzonder lekkers om precies te zijn. Speciaal voor Alles veur de Mam heeft Cone Corner Sittard enkele Moederdag-ijssmaken ontwikkeld. Bij de mobiele ijskar op de Steenweg proef je gratis bijzondere smaken, zoals Rozen en Oranjebloesem.

Persoonlijk cadeau

Wil je indruk maken met een ludiek en persoonlijk cadeau? Op de Limbrichterstraat zit een dichteres klaar met een authentieke typemachine en briefpapier geheel in Moederdagstijl. Vertel haar leuke weetjes over je moeder en ontvang in een handomdraai een uniek cadeau voor Moederdag.

Naambordje

Handlettering is helemaal hip en happening. Wildflower Ranch is tijdens Alles veur de Mam aanwezig om een naambordje voor Moederdag te maken. Neem gerust ook zelf plaats om aan de slag te gaan met de meest sierlijke letters en figuren.

We maken er een potje van

Speciaal voor de kinderen is er een kinder-knutselhoek te vinden op de Voorstad. Kies uit een van de lege potjes en ga creatief aan de slag. Wordt het een bloempotje of ga je toch voor een theelichthouder? Leef je uit en maak een geweldig Moederdagcadeau.

De liefste mama van Sittard

Jouw mam is toch de allerliefste van Sittard? Laat ons weten waarom je moeder zoveel voor jou betekent en maak kans op een te gekke Moederdag prijs! Vul het officiële deelnameformulier in op de website www.sittardgenietenvoorop.nl en wie weet wordt jouw moeder tijdens Alles veur de Mam op een feestelijke manier in het zonnetje gezet.

Shoppen

Uiteraard kan er ook geshopt worden tijdens Alles veur de mam. De winkels zijn geopend van 10:00-17:00 uur.

Aspergeactie Lions Club Ambt Born

Wie op zondag moeder wil verrassen met een portie lekkere asperges kan die tijdens Alles veur de mam kopen bij leden van Lions Club Ambt Born in het Verssjtröätje. Met hun asperge-actie zamelen ze geld in voor een boottocht op de Maas voor Limburgse leden van Spierziekten Nederland.

Cookieinstellingen