Nog twee weken eenrichtingsverkeer langs busstation Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vanwege de aanleg van oplaadstations voor de elektrische bussen waarmee Arriva binnenkort ook in Sittard-Geleen wil gaan rijden is er sinds 6 mei eenrichtingsverkeer op een deel van het Stationsplein.

Door de aanleg van de laadapparatuur is een deel van het busstation niet bruikbaar en wordt een aantal haltes tijdelijk verplaatst naar de rijbaan tussen het stationsgebouw en het politiebureau. Lees verder onder de foto.

Bushaltes tijdelijk verplaatst naar rijbaan.

Verkeer kan van de Bergstraat, Brugstraat of Wilhelminastraat naar en langs het NS-station rijden en moet vanaf daar verder naar de Parallelweg.

Verkeer dat vanaf de Parallelweg of de Walramstraat naar het Stationsplein rijdt kan daar alleen reizigers afzetten of ophalen en mag voorlopig – tot en met zondag 16 juni, want dan moeten de werkzaamheden aan de laadinfrastructuur zijn afgerond – niet doorrijden langs het station richting Brugstraat en Wilhelminastraat vanwege de tijdelijk naar de rijbaan verplaatste bushaltes. Dat is duidelijk met borden aangegeven, maar kennelijk niet voor iedereen duidelijk genoeg.

Stationsplein Sittard
Stationsplein Sittard: verkeersborden niet voor iedereen duidelijk.
Cookieinstellingen