Waterkoeling voor MP-Feesten

Foto: © Henk van Rens

Ondanks de hitte kon het publiek in Geleen zaterdagavond toch ouderwets uit de bol gaan tijdens de MP Feesten in Geleen.

De MP 90’s MegaParty, die altijd op de zaterdagavond van het feestweekend wordt gehouden is steevast de grote publiekstrekker van het driedaagse feest. De organisatie vreesde echter dat er dit jaar door de tropische hitte minder publiek op het evenement af zou komen.

Maar dat viel reuze mee, want het werd behoorlijk druk en gezellig in de tent en dat was mede te danken aan de inzet van de brandweer. Die hield, na overleg met burgemeester Sjraar Cox, het dak van het feestpaviljoen op de parkeerplaats voor het gemeentehuis vanaf 22:00 uur ’s avonds nat en koel, waardoor het ook in de tent wat koeler werd. Geen overbodige luxe, want overdag was door de enorme hitte in de tent het brandalarm al afgegaan.

Vrijdagavond was met MP Fissa voor de jeugd tot 18 jaar: een alcoholvrij feest met een mooie line-up van artiesten. En vandaag gaat het er op de Markt in Geleen vanaf 13:00 uur Grieks aan toe met MP Yamas-Dionysos.

Cookieinstellingen