Nog vier weken voorpret voor het Oktoberfeest in Sittard

Spik en Span op het Oktoberfeest van 2018
Spik en Span op het Oktoberfeest van 2018
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vandaag rond deze tijd over vier weken is in Sittard weer het jaarlijkse Oktoberfeest in alle hevigheid losgebarsten!

Het grootste najaarsfeest van het zuiden is dit jaar toe aan zijn derde lustrum en dat is voor de organisatie reden om eens flink uit te pakken. Er staat weer een dijk van een programma en het grootste paviljoen van het feest – het Brand Weizen paviljoen – is dit jaar volledig nieuw en heeft onder meer een verdieping gekregen met een transparante zijwand.

Niet alleen het publiek verheugt zich al op het komende Oktoberfeest, ook de artiesten kijken er naar uit. Zo heeft het bekende duo Spik en Span uit Susteren – meervoudig winnaar van het LVK (Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer) en vaste gast op het Oktoberfeest – een eigen Oktoberfeestnummer uitgebracht. En daar hoort tegenwoordig natuurlijk een videoclip bij. Die werd onlangs opgenomen in de sfeervolle omgeving van de Vief Heringe aan de Molenweg in Sittard. De heren kregen bij de opnames assistentie van de oud-Oktoberfeestmissen van Sittard en van Frau Steier. Het ging er bij de opnames dan ook Oktoberfeestgezellig aan toe: Op die Taofele!. Kijk zelf maar.

Spik & Span mit de Ex-Oktoberfeest Missen bie De Vief Heringe

Super Greutsj! 'T nuuj Oktoberfeestnummer van Spik en Span maage veer noe eindelik aan uch laote höre en zeen! Want ZEEN is belangriek omdat veer es De Vief Heringe ut decor waare veur dees geweldige videoclip!

Geplaatst door De Vief Heringe op Zaterdag 7 september 2019

Dossier: Oktoberfeest
Cookieinstellingen