Chris Hinze – Incredible India!

Foto: Chris Hinze

Op woensdag 27 november neemt Chris Hinze in Schouwburg de Domijnen na ruim 40 jaar afscheid van het theater met een spiksplinternieuwe multimedia-theater- solo-concertproductie: “Chris Hinze – Incredible India!”

Chris Hinze, fluitist, componist en reiziger maakt ieder jaar aan de hand van zijn reizen een groot multimedia theater soloconcert productie.

Voor zijn allerlaatste concerttour “Chris Hinze – Incredible India!” reisde fluitist, componist en reiziger maandenlang door India, waar hij sinds 1974 kind aan huis is. Het was liefde op het eerste gezicht en sindsdien toog de fluitvirtuoos om de 2 à 3 jaar naar dit betoverende land vol tegenstellingen. Onlangs was hij ook weer 3 maanden onderweg om te filmen, muziek op te nemen en bevriende muzikanten te bezoeken voor deze schitterende productie.

Je wordt meegenomen naar de onbekende en fascinerende en kleurrijke wereld van 1,5 miljard Indiers.

Wat kun je verwachten?

Op een groot scherm worden indrukwekkende videobeelden in combinatie met (op diverse fluiten gespeeld) fluitspel, backingtracks, collages en persoonlijke verhalen samengesmeed tot een boeiend schouwspel.

Chris Hinze heeft besloten om na het volgend seizoen een punt achter de theaterproducties te zetten. Hij wil zich wijden aan zijn boek en aan reizen.

Met deze allerlaatste theater voorstelling hoopt hij iedereen zijn liefde voor India een beetje mee te geven door middel van muziek, film, verhalen en anekdotes. De voorstelling begint om 20:15 uur.

Cookieinstellingen