Geen lange wachtrij bij start kaartverkoop Pinkpop 2020

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Zo’n 5 maanden vroeger dan voorgaande jaren startte vanochtend om 10:00 uur de kaartverkoop voor de komende editie van Pinkpop.

Niet alleen het startmoment van de kaartverkoop is ditmaal anders dan gewend. Wie zich er voorgaande jaren op verheugde om met zielsverwanten tijdens een nachtje voorpret te ‘kamperen’ voor de deur van een van de fysieke verkooppunten – zoals bijvoorbeeld Music Machine op de Paardestraat in Sittard – kon voor die beleving vanaf dit jaar enkel nog terecht voor de deur van Buro Pinkpop aan de Mauritslaan in Geleen, want dat is nog het enige overgebleven fysieke verkooppunt waar in de voorverkoop kaarten kunnen worden aangeschaft.

En daar liep het bepaald niet storm. Op een handjevol diehards na werd er vannacht niet gekampeerd op de Mauritslaan en kort voor tien uur stonden er 22 wachtenden voor de deur. Waarom zou je ook: het is nog 7 maanden tot Pinkpop en december is voor velen al duur genoeg.

De kaarten zijn verder telefonisch (09003001250 – 60 cent per minuut of 0031881232425 vanuit het buitenland) en online te bestellen via Ticketmaster of via Event Travel (entreekaarten i.c.m. busreis naar Pinkpop 2020). Dagtickets voor Pinkpop 2020 kosten 110 euro per stuk en weekendtickets (3 dagen inclusief camping) kosten 230 euro per stuk. De bedragen zijn inclusief 10 euro servicekosten. Per transactie kunnen maximaal 8 kaarten worden gekocht.

Cookieinstellingen