Epilepsie Café Parkstad Heerlen

Foto: beeldcitaat google

Op maandagavond 9 december is er om 19:00 uur bij De twee gezusters aan de Putgraaf 3 in Heerlen weer een Epilepsie Café voor de regio Heerlen Parkstad.

Het Epilepsie Café is de ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden. Ook (zorg)professionals zijn van harte welkom.

Ontmoet anderen, deel je verhaal, over leven met epilepsie

De opzet is om ongedwongen en in een open sfeer met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen over leven met epilepsie. Wat is de invloed op het gezin, je werk, je vrije tijd, et cetera.

Wil je praten, dan praat je. Wil je luisteren, dan luister je.

Jouw verhaal delen of luisteren naar het verhaal van een ander zorgt voor herkenning, inspiratie en begrip. En gedurende de avond is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

De toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden. Aanmelden hoeft niet, maar is wel fijn. Bij voorkeur middels een e-mailbericht aan [email protected] onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen.

Omdat het belangrijk is om lichamelijk actief te zijn en in beweging te blijven organiseert het Epilepsie Café een paar keer per jaar een wandeling. Hou de website in de gaten voor de data!

Datum: maandag 9 december 2019
Tijd: 19:00 – 21:00 uur*
Locatie: De twee gezusters, Putgraaf 3, Heerlen

* Om 19:30 uur gaat de hoofdingang van het gebouw dicht. Kom je later geef dit dan vooraf aan, of bel even als je er bent.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met de coördinator Epilepsie Café Heerlen Parkstad, Karin Janssen, via 0618370991. Of via [email protected].

Cookieinstellingen