Nog 2 dagen inzamelingsactie VONJAxl voor Èngele van Zitterd-Gelaen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De grote jaarlijkse voedselinzamelingsactie voor de voedselbanken in Limburg zit er sinds de kerstdagen weer op, maar VONJAxl gaat nog even door.

Yvonne Janssen van damesmodezaak VONJAxl aan de Haspelsestraat in Sittard zamelt al jaren lang in december etenswaren en verzorgingsproducten in ten bate van de Èngele van Zitterd-Gelaen, een lokale organisatie die mensen in acute materiële nood, die nog op de wachtlijst staan bij de Voedselbank, bijstaat met onder andere voedselpakketten.

De actie wordt door de klanten van VONJAxl gewaardeerd en gesteund. Er staat inmiddels een flinke voorraad aan houdbare levensmiddelen en verzorgingsproducten in de winkel. Wie de actie wil steunen kan nog op zondag 29 december en op oudjaarsdag terecht om er spullen in te leveren. Die worden omstreeks 6 januari naar de Èngele van Zitterd-Gelaen gebracht.

Stel zelf een voedselpakket samen, of kijk thuis eens uw voorraadkast na op lang houdbare producten. Daar staat vast wel wat tussen waarmee u een ander een groot plezier kunt en wilt doen. Breng dat blik soep, die pot knakworsten of dat pak suiker gerust naar VONJAxl. En ook verzorgingsproducten, zoals maandverband, wasmiddel, shampoo en tandpasta zijn welkom. VONJAxl en de Èngele van Zitterd-Gelaen zijn u er heel dankbaar voor.

Cookieinstellingen