‘Onbeperkt aan de Slag’ start met werkcafé toer in Zuid Limburg

Foto: CC0

Werkzoekenden met een arbeidshandicap willen met enthousiasme aan de slag. Toch ervaren zij vaak drempels, zoals waar te beginnen met oriënteren, door weinig ervaring, een gebrek aan zelfvertrouwen als mede grote onzekerheid en veel vragen.

Daarom helpt Onbeperkt aan de Slag mensen om die eerste stappen te zetten voor betaald werk. Op 17 maart in Maastricht van 14:30-17:00 bij VodafoneZiggo, zijn de rolmodellen, ook wel Social Impact Spitsen genoemd, aanwezig voor een persoonlijk kennismaking.

De vraagbaak voor betaald werk, 17 maart in Maastricht

Deze informele en laagdrempelige middag geeft werkzoekenden op alle niveaus de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen en om met de juiste kennis en vaardigheden de arbeidsmarkt op te gaan. Een passende baan is het ultieme doel voor iedereen.

Onbeperkt aan de Slag is een sociale onderneming die zelf uitsluitend mensen met een arbeidsbeperking in dienst heeft. Onbeperkt aan de Slag verzorgt ook Meet & Greets waar werkgevers openstaan voor een persoonlijke kennismaking met de onbekend talenten. Het werkcafé kan een mooi voorloper zijn voor het gesprek met werkgevers.

Onbeperkt aan de Slag organiseert sinds 2013 laagdrempelige ontmoetingen tussen werkzoekenden en werkgevers voor een inclusieve arbeidsmarkt, de Meet&Greets.

En met veel succes zegt Peter van der Mast van Onbeperkt aan de Slag. “Meer dan 10.000 werkzoekenden heeft Onbeperkt aan de Slag al op de radar en ruim 3.000 werkzoekenden hebben via onze ontmoetingen een passende vaste baan gevonden.”

Cookieinstellingen