Perfact Group neemt LTV-trainingen over

Foto: LTV-trainingen

Management & consultancy-organisatie Perfact analyseert, optimaliseert en implementeert processen bij bedrijven, instellingen en overheden, in Nederland, Duitsland en België.

Met ingang van 1 januari 2021 neemt Perfact Group LTV-Trainingen over. LTV is specialist op het gebied van ervaringsleren, teamvorming en -ontwikkeling en leiderschapsontwikkeling. Daarmee zet de organisatie een volgende strategische stap op het gebied van coaching & (interim-)management.

In 2020 trad PetersJeurissen Coaching & Consultancy al toe tot de organisatie. Dominique Grosjean van LTV-Trainingen zal samen met Jean en Karina Peters-Jeurissen de business Coaching & Management Consultancy binnen Perfact Group verder uitbouwen.

Versterken, verbinden en samen door ontwikkelen

Perfact ziet in de inbreng van LTV-Trainingen een waardevolle aanvulling op haar expertises. Dominique Grosjean heeft een zeer ruime kennis en ervaring op het gebied van ervaringsleren in teamverband. Hierin begeleidt hij, op enthousiaste en respectvolle wijze, deelnemers in hun ontwikkeling en wordt individueel of in teamverband inzicht verschaft in zowel eigen als teamgedrag.

Cookieinstellingen