Harmonie St.-Joseph organiseert alternatief voor intocht Sinterklaas

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Dit jaar zou Sinterklaas voor de negentigste keer onder begeleiding van Harmonie St.-Joseph zijn intocht maken in Sittard.

Maar helaas… het coronavirus gooide roetvegen in het eten. Maar ‘de Paek’, zoals harmonie St.-Joseph ook wel wordt genoemd, zat niet bij de pakjes neer!

De harmonie bedacht een aantal alternatieven, luisterde naar de persconferenties van de premier, trok vervolgens conclusies en hakte de knoop door! De Paek brengt op een veilige en leuke manier een online programma voor al die kinderen die normaal gesproken naar de intocht van de Sint zouden komen.

De jongste jeugd van de harmonie speelt voor de Sint. Er is een leuke verhaallijn die je aan de buis gekluisterd zal houden. En dat is nog niet alles! Kinderen mogen hun vragen aan Sinterklaas insturen naar [email protected]. De leukste vragen mogen ook echt in de uitzending gesteld worden én de vragenstellers maken kans op een leuke prijs!

De uitzending van Sinterklaas in Sittard vindt plaats op zaterdag 14 november om 14:00 uur op de Facebookpagina SinterklaasSittard en door Streekomroep Bie Ós. Het wordt een gezellig half uurtje, met een spelletje, verhaaltje en muziek. Jij komt toch zeker ook meedoen? Dus:

  1. Meld je aan via [email protected]
  2. Doe je dit op een zo leuk mogelijke manier (met een foto, tekening, gedicht….), dan maak je kans op een te gekke prijs!
  3. Heb je een originele vraag die je Sinterklaas zou willen stellen? Zet deze dan ook in je mail. De 5 leukste vragen mogen 14-11 gesteld worden.
Cookieinstellingen