Bibliotheken vanaf vandaag beperkt open voor afhalen reserveringen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vanaf woensdag 11 november zijn de bibliotheeklocaties van De Domijnen weer beperkt open, uitsluitend voor het afhalen van vooraf geplaatste reserveringen.

Nadat je een bericht hebt ontvangen dat de reservering voor je klaar staat, kun je deze ophalen in de vestiging van je keuze.

Bij het afhalen mag je niet naaar binnen, maar moet je bij de ingang/in het portaal wachten. Een medewerker vraagt daar om je lenerspas en haalt vervolgens het gereserveerde voor je uit de reserveringskast en leent het op jouw pasje uit. Vervolgens wordt het gereserveerde in een mandje voor je klaargelegd en kun je het zelf daaruit nemen. Je kunt de bibliotheek dus niet zelf betreden en ook niet zelf media uitzoeken op dit moment.

Voor geïnteresseerde klanten ligt wel een gratis Nederland Leest boekje klaar bij de ingang.

Let op de markeringen waar dit van toepassing is. Houd ook bij de entree/in het portaal de veilige afstand van anderhalve meter aan tot medewerkers andere bezoekers. Medewerkers dragen mondkapjes en handschoenen ter bescherming. Wie gereserveerde boeken komt afhalen dient een mondkapje te dragen.

Tijdstip openstelling:

Maandag tot en met zaterdag 10:00 tot 12:00 uur. Uitzondering is Bibliotheek Amstenrade, die volgens de gebruikelijke openingstijden geopend is. De uitleenpunten blijven vooralsnog gesloten.

Telefonisch is de bibliotheek bereikbaar tussen 09:00 en 13:00 uur via 088-5995600.

De Domijnen hoopt dat haar bibliotheeklocaties vanaf donderdag 19 november weer volgens de reguliere tijden open kunnen gaan.

Cookieinstellingen