Ierse band Inhaler ook op Pinkpop 2021

<em>foto ui2018</em>
foto ui2018
Foto: IwanJones10, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Ook de Ierse band Inhaler verhuist mee naar 2021. De jonge band is vanuit het ETEP programma op de radar van de organisatie gekomen en is volgens de boekers klaar voor het grote werk.

Het European Talent Exchange Programme (ETEP) werd in 2003 geïntroduceerd om de ‘uitwisseling’ van Europese artiesten in heel Europa op een grotere schaal dan ooit tevoren mogelijk te maken. ETEP, een initiatief van ESNS, faciliteert de boekingen van Europese acts op festivals buiten hun thuisland en genereert uitgebreide media-aandacht voor deze artiesten in samenwerking met de European Broadcasting Union (EBU), exportkantoren en lokale media. Op deze manier wil ETEP een boost geven aan de internationale carrières van Europese bands en artiesten.

Pinkpop ondersteunt dit initiatief al sinds de oprichting en probeert ook ieder jaar een veel belovende act uit Europa een plaats te geven op het festival.

Bevestigd tot nu toe voor Pinkpop 2021:

  • Vrijdag 18 juni: Red Hot Chili Peppers, Twenty One Pilots, Kensington, Frenna Deluxe, JC Stewart, Ten Times A Million, Elle Hollis
  • Zaterdag 19 juni: Deftones, Danny Vera, Joost, Nona
  • Zondag 20 juni: Pearl Jam, The Kik met orkest, Thelonious Monster, Inhaler, Ares
Cookieinstellingen