Enorm veel belangstelling voor online Kamer Kanon

Foto: © Kamer Kanon

Geen Kanon van ’t Balkon dit jaar. Het populaire en altijd zeer drukbezochte carnavalsevenement aan de vooravond van carnaval op de Markt van Sittard is zoals bekend afgelast.

Als alternatief presenteert de organisatie nu het Kamer Kanon en brengt zo ’t Kanon van ’t Balkon bij u thuis in de huiskamer. Het Kamer Kanon wordt live uitgezonden vanuit een geheim gehouden locatie en weet zich net als de traditionele versie op de Markt verzekerd van de medewerking van tientallen bekende lokale en Limburgse artiesten!

Wie zich op tijd heeft aangemeld kan via Zoom interactief bij de uitzending worden betrokken. En dat hebben boven verwachting veel mensen gedaan: er zijn inmiddels 1153 inschrijvingen voor deelname via Zoom genoteerd. Door de interactie met de carnavalisten thuis wil de organisatie van het Kamer Kanon een zo groot mogelijk Wij-gevoel creëren, zodat we samen kunnen feesten!

Wie zich niet heeft geregistreerd kan de live-uitzending morgen ook volgen via internet en bij Bie Ós mijn Streekomroep, maar kan dan niet interactief bij het Kamer Kanon worden betrokken.

Het programma wordt zaterdagavond vanaf 20:11 uur uitgezonden en duurt tot 23:11 uur. U kunt bekende namen verwachten, zoals Beppie, Spik en Span, Big Bennie, Erwin, Koeraasj, Katja Henz, Don Kiesjot, ToutdeKat, Maud du Chatinier, Jesse en Jesse en vele anderen.

Het programma wordt gepresenteerd door het befaamde Sittardse damesduo Kwebbel en Sjnebbel.

Cookieinstellingen