Generation Coffee Sittard opent vandaag terras op nieuw adres

Foto: SGN

Generation Coffee in Sittard maalt inmiddels al een kleine twee weken koffie op een nieuwe stek en kan vanaf vandaag ook klanten ontvangen op het terras.

Niet meer op de hoek van de Steenweg en de Overhovenerstraat, maar wel op de hoek van de Walstraat en de Limbrichterstraat, in het pand van de voormalige apotheek, waar tot voor kort restaurant Apotheek was gevestigd. (Lees verder onder de foto.)

terras Generation Coffee

Uitbater Rick Hempe verkoopt er niet alleen vers gezette koffie, je kunt er ook terecht voor diverse merken koffiezetapparaten en accessoires. Voor thuisgebruik, maar ook voor zakelijk gebruik: de apparaten staan te pronken in de als showroom ingerichte voormalige apothekerswinkel. Nu het terras weer open mag kunt u uw koffie op uw gemak ter plaatse opdrinken. Er komt ook een kleine kaart “met een twist”, zo laat Rick Hempe weten. Dat maakt natuurlijk nieuwsgierig…

Op het oude adres op de Steenweg zit wel nog Coffeeroasters. Daar kunt u dus nog altijd terecht voor vers gebrande koffie en voor koffiebranders om zelf koffie te kunnen branden.

showroom Generation Coffee
Showroom met koffiemachines
Cookieinstellingen