Streekomroep Bie Ós: antwoorden op vragen over coronavaccinatie

De vaccinatiecampagne tegen SARS-COV2, het coronavirus dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt, roept onderhand bij veel mensen vragen op.

Welk vaccins zijn er, wie krijgt welk vaccin en waarom, kan ik kiezen welk vaccin ik wil, welke bijwerkingen zijn mogelijk en wanneer ben ik aan de beurt? Een aantal veelgestelde vragen over het vaccin en de vaccinatiecampagne. Er is met andere woorden nogal wat onduidelijkheid.

Streekomroep Bie Ós gaat op maandag 17 mei in op vragen rond de vaccinatie om wat van die onduidelijkheid weg te nemen. In het radioprogramma Forum op Maandag geven twee artsen in opleiding – Geertje Diepens en Briete Goorts – van 11:15 tot 12:00 uur antwoord op vragen van luisteraars.

Zit u met vragen rond de vaccinatiecampagne? U kunt uw vragen vooraf via e-mail sturen aan [email protected]. Geef daarin ook aan of uw naam genoemd mag worden in het programma of dat u liever anoniem antwoord op uw vraag krijgt. U kunt ook rechtstreeks bellen met telefoonnummer 0464746200 op zondag 16 mei tussen 11:30 en 12:00 uur. In geval van dringende zaken belt u natuurlijk met uw eigen huisarts.

Cookieinstellingen