Parkeerinstallatie Odaparking vernieuwd: kentekenparkeren mogelijk

<em>Odaparking onder schootsvelden in Sittard</em>
Odaparking onder schootsvelden in Sittard
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De parkeerinstallatie in de Odaparking is vernieuwd. Daardoor kunnen bezoekers nu gebruik maken van ‘kentekenparkeren’ en contactloos betalen.

Bij het binnenrijden wordt het kenteken van de auto automatisch geregistreerd. U kunt vervolgens uw auto parkeren en doen waar u voor komt. Na afloop kunt u betalen bij een betaalautomaat óf meteen doorrijden naar de uitrit. Bij de uitrit krijgt u op basis van uw kenteken het verschuldigde bedrag te zien. Betalen gaat vervolgens
gemakkelijk met uw pinpas. Meer weten?

Gewoon betalen bij een betaalautomaat kan natuurlijk ook. U voert het ticket in of u toetst het kenteken van uw auto in en rekent af. U rijdt dan naar de uitrit waar de slagboom gelijk zal openen omdat de camera “ziet” dat uw kenteken het parkeergeld heeft betaald.

Bij het inrijden van de parkeergarage krijgt u overigens altijd een ticket, ook al werkt alles op basis van kenteken. Dit ticket krijgt u door met uw hand voor de blauwe knop “te zwaaien”. Dit is een drukknop, maar u krijgt ook een ticket door met de hand voor de knop te bewegen, dus geheel contactloos. Het ticket krijgt u altijd, ook al werkt alles op basis van een kenteken. Stel u wilt betalen bij de betaalautomaat en u weet uw kenteken niet, dan gebruikt u gewoon het ticket.

Cookieinstellingen