Tour de Handhaving heeft al 80 procent van het doelbedrag binnen

Foto: SGN

Een week na de start van de inzamelingsactie Tour de Handhaving is al 4075 euro ingezameld van het streefbedrag van 5000 euro.

De inzameling is gestart door drie fanatieke supporters van Fortuna Sittard die buiten Sittard-Geleen wonen. Het geld is bedoeld om supporters die het ten gevolge van de coronapandemie minder breed hebben ook komend seizoen over de streep te trekken om een seizoenkaart aan te schaffen.

De cheque met het opgehaalde bedrag wordt op 19 juni, de laatste dag van de inzamelingsactie, door de initiatiefnemers vanuit Utrecht op de fiets naar het stadion van Fortuna Sittard gebracht en aan de club overhandigd. Fortuna Sittard zorgt er vervolgens voor dat het bij de juiste supporters terechtkomt.

De fietstocht is Tour de Handhaving gedoopt omdat een van de initiatiefnemers eind vorig jaar, toen Fortuna Sittard triest onderaan de ranglijst bungelde, de belofte uitsprak vanuit zijn woonplaats Utrecht naar het stadion in Sittard te zullen fietsen als de club erin zou slagen om zich te handhaven in de Eredivisie.

Cookieinstellingen