Extra kaarten beschikbaar voor Cyrille’s De toone van Zitterd

Foto: Cyrille Niël

Nog twee weken en dan gaat het gebeuren. Inmiddels staan écht alle seinen op groen voor Cyrille Niël om ‘De toone van Zitterd’ op de bühne te brengen.

De voorstellingen gaan plaatsvinden op 1, 2 en 3 oktober in Schouwburg de Domijnen. Nadat ‘De toone van Zitterd’ in juli 2020 in de verkoop gingen waren de voorstellingen alsook de extra voorstellingen in een mum van tijd uitverkocht. Dus liefhebbers konden al snel geen kaart meer krijgen. Het goede nieuws is dat mensen die toen geen kaartje hebben kunnen krijgen, nu alsnog aanwezig kunnen zijn.

Spelen voor volle zalen

De voorstellingen waren oorspronkelijk verkocht op basis van anderhalve meter afstand in de grote zaal van de schouwburg. Nu mensen weer naast elkaar mogen zitten vanaf 25 september, betekent dit dat er in plaats van 5 voorstellingen van ‘De toone van Zitterd’ 3 voorstellingen gespeeld gaan worden met meer gasten in de zaal. De mensen die al een kaart hadden, zijn inmiddels geïnformeerd over een eventueel nieuw tijdstip. Vanwege deze veranderingen zijn er dus ook weer kaarten beschikbaar gekomen, dus goed nieuws voor wie nog geen kaart had en graag wil genieten van dit Zittesj cabaret.

Cyrille Niël: “Na 3 keer uitstellen mag ik dan eindelijk, dus het voelt wel een beetje als een beloning voor het lange wachten. Daarnaast is het voor iedere artiest fijner om meer mensen in de zaal te hebben in plaats van te spelen op anderhalve meter, dus ik verheug me op de voorstellingen.”

In ‘De toone van Zitterd’ worden de luisteraars meegenomen op een muzikale wandeling door de Sittardse binnenstad met oude bekende en minder bekende liedjes. Begeleid door met name de vleugel volgt er een tour d’amusement met mooie achtergrondverhalen. Op zoek naar de romantiek van de stad komt hij onder andere uit bij een liefdesverhaal van de Zittesje Sjnaak en het Zittesj Mechelke. Het is een voorstelling geheel op eigen wijze, zoals we dit van Cyrille gewend zijn.

Kaarten zijn te koop voor € 17,50 inclusief een drankje.

De toone van Zitterd

  • Vrijdag 1 oktober 20:00 uur
  • Zaterdag 2 oktober 19:00 uur
  • Zondag 3 oktober 14:30 uur

Cookieinstellingen