Inspired Shopping: prima geslaagde shoppingdag voor jong en oud

Het jaarlijks door Centrummanagement Sittard georganiseerde evenement Inspired Shopping werd deze koopzondag uitstekend bezocht.

Het centrum was versierd in Halloweenstijl, een paar lieve heksen deelden snoep uit en er bewogen zich enkele nog enkele andere rare snuiters door de straten van de stad.

Wat opviel waren niet alleen de diverse levende standbeeelden die zeer veel bekijks trokken, ook de vele in het kader van Halloween verklede kinderen sprongen in het oog – allemaal op jacht naar wat lekkers. Voor hen was er dan ook een speciale trick or treat route uitgezet langs de deelnemende winkels in de stad, waar ze lekkernijen konden scoren.

Vorig jaar was de trick or treat route ook al een daverend succes, dit jaar werd daarom een speciale wedstrijd georganiseerd voor alle verklede kinderen. Tijdens Inspired Shopping liep er een Halloweenjury door de straten. Deelnemende kinderen zijn gefotografeerd en maandag 1 november maakt Centrummanagement Sittard de op Facebook de winnaar bekend, die daarmee een cadeaucheque van 25 euro van een winkel naar keuze in het centrum van Sittard ontvangt.

Cookieinstellingen