Typoscript van der Heijden vanaf 19 maart verkrijgbaar

Foto: VeldekeVeldeke

De eerder aangekondigde heruitgave van een uniek Zittesj Buikske van L. van der Heijden, uit de jaren 20 van de vorige eeuw, met dialectwoorden en -gezegdes, is vanaf 19 maart verkrijgbaar.

De mensen die hier eerder voor intekenden hebben inmiddels per mail een bericht ontvangen, om deze voorintekening door het storten van €11,00 om te zetten in een definitieve intekening.

Heeft u niet vooringetekend en wilt u alsnog in het bezit komen van genoemd boekje, stuur dan een mailtje naar Jos Engelen ([email protected]), met vermelding van uw naam, adres, postcode en omschrijving: Boekje van der Heijden. Tevens dient u uiterlijk 7 februari genoemd bedrag te storten op: IBAN NL95RABO 0107303043 ten name van Willy Dols Stichting Sittard, onder vermelding van Zittesj Buikske, postcode en huisnummer.

Vanaf 19 maart kunt u dan uw bestelde exemplaar afhalen bij Boekhandel Krings, Brandstraat 23 in Sittard.

Heeft u op 7 februari nog geen €11,00 gestort, dan kunt u het boek, zolang de voorraad strekt, vanaf genoemde datum alleen nog bij Krings kopen, nu echter tegen de verkoopprijs van €14,00.

Tenslotte: mocht u niet in de gelegenheid zijn het boekje bij Krings af te halen, dan kunt u dit melden, samen met het afleveradres. Het boekje wordt dan bezorgd. De portokosten bedragen €5,00 per exemplaar en dienen samen met de betaling van het boekje te worden overgemaakt, totaal €16,00 dus.

De leden van de Werkgroep Zittesj, Piet Deeder, Jos Engelen, Peter Hilkens, Phil Schaeken en Frans Walraven, wensen de toekomstige bezitters van genoemd boekje veel leesplezier.

Reacties

Cookieinstellingen