Concert Orkest Koninklijke Marechaussee in Forum Sittard

Foto: Orkest Koninklijke Marechaussee

Op vrijdagavond 17 juni aanstaande geeft het Orkest Koninklijke Marechaussee een concert in het Forumtheater in Sittard.

Met dit concert, dat om 19:30 uur begint, start Harmonie Sint Cecilia Koningsbosch de viering van het vanwege de coronapandemie uitgestelde honderdjarig bestaansfeest.

“We zijn heel erg blij en trots dat dit fantastische orkest ter gelegenheid van ons uitgestelde eeuwfeest een optreden gaat verzorgen in het geheel vernieuwde Forum Theater in Sittard,” zo laat de jubilerende harmonie uit ‘de Boesj’ weten.

Het Orkest Koninklijke Marechaussee, opgericht op 12 april 1950, is één van de acht militaire orkesten binnen de Nederlandse krijgsmacht. Het orkest is, in tegenstelling tot de orkesten van de Marine, Landmacht en Luchtmacht, geen harmonieorkest maar treedt op in fanfarebezetting. Professionele musici vormen de basis van het orkest. Reguliere marechaussees maken, voor zover de dienst het toelaat, deel uit van dit orkest.

Het Orkest Koninklijke Marechaussee staat onder leiding van dirigent kapitein Peter Kleine Schaars.

Kaarten à 17,50 euro voor dit unieke concert zijn online verkrijgbaar via www.harmoniekoningsbosch.com en op het voorverkoopadres Fa. Muijsers-Geurts, Kerkstraat 144, 6104 AG Koningsbosch.

Cookieinstellingen