Alles veur de Pap!

Foto: Rockateer

Op de derde zondag van het jaar vieren we Vaderdag en daarom is er op zaterdag 18 juni svan alles te beleven en te zien in het centrum van Sittard.

Onder de noemer Alles veur de Pap zijn er ook dit jaar weer leuke activiteiten in de sfeervolle binnenstad. Wat dacht je van een coole tattoo zetten, een heerlijk Vaderdag-ijsje en stoere auto’s kijken!

Zet een coole tattoo!

Gedurende het hele evenement lopen er twee stoere dames rond in de binnenstad. Zij zetten helemaal gratis een coole tattoo bij je! Papa en de kids kunnen dezelfde nemen, maar er is genoeg keus! Er zit dus sowieso iets voor iedereen bij.

Bijzonder Vaderdag-ijs

Speciaal voor Vaderdag heeft Cone Corner twee hele speciale smaken ontwikkeld. Heb je wel eens van bier-ijs of van candy bacon-ijs gehoord? Dit moet je toch proeven! Alleen op deze dag kan je deze bijzondere smaken proeven.

Stoere auto’s kijken

Auto’s mogen niet ontbreken op deze dag!Ze staan er in allerlei soorten en maten, van nieuw tot oud. Bekijk ze allemaal en ga er mee op de foto!

Knutsel wat moois voor papa!

Bij de knutselhoek kan je wat moois maken voor papa. Maak je een mooie tekening? Of een coole stropdas? Laat je creativiteit de vrije loop!

Liefste papa verkiezing

Is jouw papa de liefste papa van Sittard? Vertel dan waarom dat zo is en wie weet maakt je papa wel kans op één van de vijf fantastische cadeaupakketten! Op zaterdag 18 juni om 14:00 uur worden uit deze vijf papa’s live een winnaar getrokken die kans maakt op de hoofdprijs, Wat dat is, blijft nog even geheim. Dus zorg dat als je je papa opgeeft, je de zaterdag om 14:00 uur ook aanwezig bent voor de eventuele prijsuitreiking. Heel veel succes!

Cookieinstellingen