Limburgse LEO Rally start op 25 september vanuit Maastricht

<em>archieffoto: LEO Rally 2015</em>
archieffoto: LEO Rally 2015
Foto: LEO Club Sittard-Geleen

LEO Club Sittard-Geleen organiseert op zondag 25 september de achtste editie van de LEO Rally.

De jaarlijkse rally voor een goed doel start dit jaar in Maastricht. De finish van de rally door Limburg blijft vooralsnog een verrassing. De opbrengst van dit jaar komt geheel ten goede aan Stichting Speelgoedbank De Grabbelton Zuid-Limburg.

Waar voorheen de route steevast finishte op de plek van vertrek, met start én finish in Sittard-Geleen, wordt nu gestart bij Buitenplaats Vaeshartelt. Vanuit deze prachtige omgeving brengt de route de deelnemers langs allerlei mooie plekjes in Zuid-Limburg en de Belgische Grensstreek. Tijdens de start genieten deelnemers van koffie en Limburgse vlaai.

Op de tussenlocatie wordt gezorgd voor een sfeervolle lunch. De rally wordt afgesloten met een luxe BBQ op een bijzondere locatie in de Westelijke Mijnstreek. Deze finish locatie blijft vooralsnog een verrassing.

Het goede doel: Stichting Speelgoedbank De Grabbelton Zuid-Limburg

Steeds meer gezinnen in Limburg moeten rondkomen onder de armoedegrens. Ze zijn daardoor niet in staat om speelgoed aan te schaffen voor kinderen. En ieder kind verdient het om te spelen. De volledige opbrengst van de LEO Rally 2022 komt ten goede van Stichting Speelgoedbank De Grabbelton Zuid-Limburg. Ook kunnen deelnemers van de rally en bezoekers op 25 september speelgoed inleveren in de grabbelton op locatie Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht.

De afgelopen jaren heeft LEO Club Sittard-Geleen in totaal meer dan 15 duizend euro opgehaald voor ’t Verschueren Pijporgel, Stichting Stolpersteine, Stichting PIMMA, Stichting Wensambulance, Kasteelpark Born, het Jeugdcultuurfonds en – ten tijde van de coronalockdowns – de Sittardse Horeca. Ook dit jaar hoopt LEO Club weer een mooi bedrag op te halen, ditmaal voor Stichting Speelgoedbank De Grabbelton Zuid-Limburg.

Deelnemen?

Bent u geïnteresseerd en wilt u ook deelnemen aan de LEO Rally? Meld u zich dan snel aan via het inschrijfformulier op www.leorally.nl. De kosten bedragen € 74,95 per persoon. Tot en met 31 juli is er een early bird-actie en kan worden ingeschreven voor een bedrag van € 64,95 per deelnemer.

Voor dit bedrag ontvangt u het startbewijs LEO Rally 2022; koffie of thee met vlaai bij de ontvangst; een sfeervolle lunch onderweg; een luxe BBQ aan het slot en levert u een financiële bijdrage aan Stichting Speelgoedbank De Grabbelton Zuid-Limburg.

LEO Club Sittard-Geleen

LEO Club Sittard-Geleen is een club voor jonge volwassenen die zich inzet voor de maatschappij en hun individuele ontwikkeling. Elk jaar organiseert de club acties om geld in te zamelen voor een goed doel op lokaal, regionaal of wereldwijd niveau. Een LEO Club is de jonge variant van de Lions Club. Interesse om lid te worden? Meer informatie over de LEO Club Sittard-Geleen en de rally is te vinden op www.leorally.nl.

Cookieinstellingen