Kaarten Kanón van ’t Balkón binnen twee uur uitverkocht

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Voor het eerst sinds 2020 vindt – na twee coronajaren – op de Markt in Sittard op de zaterdagavond voor carnaval weer het bekende Kanón van ’t Balkón plaats.

De organisatie is in handen van Stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd. De 21e editie van ’t Kanón is de eerste waarvoor entree geheven wordt. Een kaartje kost elf euro. De bekendmaking dat er dit jaar entree wordt geheven leidde op Facebook tot een aantal afwijzende commentaren. Maar ondanks dat meldde De Marotte dat alle entreekaarten binnen twee uur na de start van de verkoop (inclusief een storing in het ticketingsysteem) waren uitverkocht. En daarmee kan er op zaterdagavond 18 februari vanaf 18:00 uur opnieuw een kolkende massa carnavalisten op de Markt worden verwacht tijdens een groot ‘Vasteloavendsjpektakel’ met veel muziek en dans.

De organisatie van het evenement is in handen van Marotte Zitterd. Zij zorgen onder andere voor een aantrekkelijk programma met veel bekende carnavalsartiesten. Marot Harry Horn: “Het programma gaat van start met Wir Sind Spitze en Big Benny. We hebben ook namen als onder meer Beppie Kraft, Erwin en John Tana weten te strikken voor deze editie. Bovendien zal Trööt in de Gööt voor de allerlaatste keer het grote podium bestieren. Ook Spik en Span, Bjorn en Mieke,  Shakin DJ’s, Frans Theunisz, De Geliënde, Cyrille Niël, Sjpringlaevend en Henk & Ton passeren de revue.”

De gemeente Sittard-Geleen werkt mee aan het evenement door taken rondom veiligheid en facilitaire zaken op zich te nemen.

Cookieinstellingen