Limburgse verbondenheid via wandelschoenen

Foto: CC0

Op zondag 10 september 2023 roept ZijActief Limburg vrouwen op om zich samen te pakken. Dan vindt de tweejaarlijkse activiteit ‘Samen op Stap op Zondag’ plaats.

Lenie Waltmans, provinciaal bestuurslid: “We nodigen nadrukkelijk ook niet-leden uit voor deze activiteit.” Juist door vrouwen ontspannen met elkaar te laten wandelen, creëert de organisatie verbondenheid en vermindert het gevoelens van eenzaamheid.

ZijActief Limburg brengt vrouwen bij elkaar

Lenie Waltmans: “Niemand voelt zich graag alleen. En niemand geeft dat graag toe. Er hoeft ook niet zo de nadruk op te liggen. Daarom organiseren we een ontspannende activiteit waarbij je vrouwen uit de hele provincie ontmoet. Dat doen we op drie plaatsen in Limburg zodat de ‘cirkel’ niet te groot wordt. Dan heb je ook echt iets aan de contacten die je bij ons opdoet.” Op zondag 10 september vanaf 10:30 uur wordt er in Sevenum, Haelen en Heerlen gewandeld met een afsluitende lunch.

Netwerk verstevigen

Speciaal aan Samen op Stap op Zondag is het open karakter van de activiteit. ZijActief organiseert het evenement namelijk óók voor niet-leden. Lenie Waltmans: “Door ook vrouwen van buiten de vereniging mee te laten doen, versterken we het netwerk binnen Limburg. Daarom mogen alle vrouwen, ongeacht leeftijd of achtergrond, lid of geen lid, meedoen!”

Over ZijActief Limburg

Met bijna vijfduizend leden in 63 lokale afdelingen is ZijActief Limburg het grootste vrouwennetwerk van Limburg. ZijActief is er voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en midden in het leven staan. Bij ZijActief Limburg staan samenwerken, ontmoeten, talent ontwikkelen en het delen van ervaringen centraal. ZijActief geeft hier vorm aan door op zowel lokaal als provinciaal niveau gevarieerde, eigentijdse activiteiten en projecten en themabijeenkomsten te organiseren.

Cookieinstellingen