Vaste Prik Sittard-Geleen genomineerd voor Awards voor Duurzaamheid

Foto: Vaste Prik Sittard-Geleen

Vaste Prik Sittard-Geleen is genomineerd voor de Awards voor Duurzaamheid in categorie A.

Vaste Prik Sittard-Geleen speelde zich in de kijker door hun lokale not-for-profit inspanningen in opruimactiviteiten, een initiatief dat begon in de coronatijd op 9 januari 2021. Vaste Prik Sittard-Geleen, opgericht door Melle van Buren uit Sittard en Michel van Dijke uit Geleen, bestaat uit een toegewijde groep vrijwilligers die zich inzet voor een schoner milieu door zwerfafval op te ruimen in de gemeente Sittard-Geleen.

Het motto van Vaste Prik Sittard-Geleen is Samen bereik je meer. Het doel is om bewustwording te creëren voor het belang van een schone leefomgeving. Nu roept Vaste Prik Sittard-Geleen het publiek op om hun steun te tonen door te stemmen op hun initiatief.

De Awards voor Duurzaamheid worden uitgereikt om duurzame initiatieven in de schijnwerpers te zetten en anderen te inspireren. De uiteindelijke winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Award Uitreiking op dinsdag 16 januari 2024 in het FIGI Theater in Zeist.

Stemmers maken niet alleen kans op het winnen van mooie prijzen, zoals een overnachting voor 2 personen in een Natuurhuisje of een diner voor 2 in een Vegan restaurant, maar dragen ook bij aan het ondersteunen van lokale inspanningen voor een schonere wereld.

Voor meer informatie over Vaste Prik Sittard-Geleen en hoe u kunt stemmen, kunt u terecht op de officiële website van de Awards voor Duurzaamheid.

Organisatie & Partners: De Awards voor Duurzaamheid worden georganiseerd met ondersteuning van partners zoals Big Improvement Day, United Consumers, Vote Company en de Plastic Soup Foundation, met de uitvoering deels in handen van Vote Company.

Cookieinstellingen