Vastelaovesvereiniging De Bessemebènjers Bor viert 7×11

Foto: Bessemebènjers Bor

VV de Bessemebènjers Born viert in 2024, een jaar later dan oorspronkelijk gepland, haar 7×11-jarig jubileum alsnog en bovendien op grootse wijze!

Toen duidelijk werd dat het OLS in 2023 in Born zou landen besloot VV de Bessemebènjers haar 7×11-jarig jubileumfeest een jaar uit te stellen, want twee grote evenementen in één jaar zou voor beiden niet ideaal zijn. En een elfjarig jubileum vier je statistisch gezien immers vaker dan dat in jouw gemeente het OLS plaatsvindt.

Inmiddels lopen de voorbereidingen voor het maar liefst 10 dagen durende grootse feest volop. Van vrijdag 15 tot en met zondag 24 november 2024 zal op het voormalige OLS-terrein aan de Groenstraat opnieuw een immens feestpaviljoen verrijzen.

Ook het programma krijgt steeds meer vorm. Natuurlijk starten we met het uitroepen van de jubileumprins, -prinses of -prinsenpaar, meteen al een hoogtepunt bij aanvang! Maar er is meer dat de moeite waard is. Zo heeft de WW Band eerder al bekend gemaakt dat ze op 23 november hun aller-aller-állerlaatste optreden zullen verzorgen. De kaartverkoop daarvoor is onlangs gestart en loopt voorspoedig, de heren blijken na 40 jaar nog steeds ongekend populair!

Wie ook bijzonder populair is in de Limburgse vastelaoveswereld (en natuurlijk ook ver daarbuiten) is niemand minder dan Lex Uiting. De Bessemebènjers zijn er dan ook maar wát trots op dat hij nu al mag worden aangekondigd als heuse headliner op het podium tijdens de spetterende live-avond ‘Lex en vrunj’ op 16 november 2024. En zoals de naam van de show al doet vermoeden, hij komt niet alleen maar neemt naast zijn eigen liveband ook nog tal van artiesten mee. En dat zijn niet de minste! Wat te denken van gevestigde namen als Bart Storcken, Beppie Kraft en Erwin Brepoels! Maar ook jong talent krijgt de ruimte, zo zal Emmy Ackermans als winnares van het Regio Songfestival haar opwachting maken. En allemaal zingen ze hun vele hits samen met Lex.

Deze explosie aan muzikaal geweld is eenmalig en uniek, daar moet je bij zijn! De online voorverkoop start op dinsdag 13 februari 2024 om 23:11 uur via de website www.7x11bor.nl, een entreekaart kost € 20,00 (exclusief reserveringskosten). Het belooft een waanzinnig-dak-eraf-feestje te worden!

Oho weej…zinge met ‘n zaachte G.…en we bliéve altiéd heej!

Cookieinstellingen